Chestii interesante   3 comments


N-am avut azi chef de scoala asa ca am ramas acasa cautand chestii pe net. Si mi-a venit mie sa vad ce inseamna numele meu. Ia uite ce-am gasit:

LIDIA

Cu origine obscura, acest prenume, prezent la noi in diverse variante, pare totusi sa provina din Antichitate, dar in onomastica romaneasca a intrat relativ recent.

Cea care este botezata Lidia are inclinatii artistice si un dezvoltat simt estetic. Aceste calitati o pot indrepta catre domenii care tin de arta, in mod special de arta plastica, iar daca primeste si indrumarea si sprijinul moral si material necesare, are sansa ca lucrarile sale sa fie recunoscute pe scara larga.

In cazul in care inclinatiile sale artistice nu sunt valorificate si lasate sa se manifeste liber, relatia ei cu familia nu va fi dintre cele mai armonioase, mai ales in prima parte a vietii. Lectia pe care trebuie sa si-o insuseasca este sa invete sa se sprijine pe propriile forte si pe capacitatea de a gasi solutiile cele mai adecvate problemelor sale.

Daca chestia asta ar fi adevarata yo as avea numa’ 10 la desen:))):)) Si faza e ca nu am talent la asa ceva. Chiar nu inteleg dc dracu scrie in toate horoscoapele ca am yo inclinatii plastice…

In fine, am gasit si o chestie care mi se potriveste. Semnificatia zilei de nastere:

18. Finalistii
Personalitate
Capabili, cu caracter puternic, curajosi si hotarati, cei nascuti pe 18 implinesc aproape mereu ce-si pun in minte. Sunt independenti, inflacarati si idealisti, dar nu pana intr-atat incat sa piarda contactul cu realitatea. Au un acut simt al afacerilor si al banului, pot sa administreze firme mari si prospere. Au succes mai ales in comert si servicii. Pot sa fie fini psihologi, pot avea talent artistic, ba chiar si politic!
Defecte: Incapatanare, despotism, dificultatea de a intelege si a ierta; de evitat gandurile de razbunare, care se pot intoarce impotriva lor.

Dragoste Au sentimente pasionale, arzatoare, pe care nu se tem sa si le exprime, ba chiar sa le insoteasca de gesturi impresionante, dramatice. Chiar daca nu sunt exemplu de fidelitate, isi respecta si ocrotesc familia.
La asta n-am ce zice ca e reala;)

I-auzi alta treaba. Cica obsesiile mele:D

Rac

Nevoia de securitate ii determina aproape toate actiunile Racului. Motivatia este de natura emotionala: ii trebuie parametri cunoscuti, verificati si siguri. Asa ajunge sa faca fixatii pentru traditii, amintiri sau obiecte vechi. Asa ia nastere obsesia pentru casa, familie si copii.

Corect. Am o droaie de fixatii :))

Rac

Nu este gelos din fire dar, daca afla ca are motive, reactioneaza cu calm si orice ar intreprinde cel vinovat, cale de intoarcere nu mai exista. Este dependent emotional si se ataseaza de oameni, locuri sau obiecte. Simtul posesivitatii este foarte dezvoltat. Poate fi si extrem de suspicios.

Asta e maxim :)) Tot imi zicea mie sweetdoll acu cateva zile ca sunt posesiva:D SI ASA E! :))

Advertisements

Posted October 16, 2009 by justafreak in De-ale mele

3 responses to “Chestii interesante

Subscribe to comments with RSS.

  1. foarte tare postul!!!!!!!!interesanta faza cu numele!

  2. am cautat si eu numele meu!vezi k ti le-am dat pe mess

  3. daa pasionala arzatoareee si knd iti ziceam eu nu m credeai:))))

    >:D< aaa si ink cv…reactionezi cu calm?=))) no way:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: